Wie zijn wij?

Latijns Amerika
Zodra je voet zet op Latijns-Amerikaanse bodem, wordt je bedwelmd een eigenaardig gevoel van rust. 


Je vergeet de stress van het dagelijkse leven en schakelt moeiteloos over op het Latino-ritme. Rennen hoeft niet meer, alles neemt rustig zijn tijd, je nestelt je, goed gehumeurd, in de schaduw van een palmboom en geniet van betoverende muziek en een verfrissende cocktail... Dit alles is Latijns-Amerika, maar let op!! Wie ooit op deze prachtige bestemming is geweest zal het beamen : als je eenmaal de smaak van dit aards paradijs te pakken hebt, keer je zeker terug.

Latijns-Amerika, dat zich uitstrekt van Mexico tot Vuurland, beslaat tweemaal de oppervlakte van Europa, bijna 700 maal die van België. Brazilië is op zich al 280 maal zo groot als ons land! De Andes is met zijn 8.000 kilometer lengte de langste bergketen ter wereld en vormt voor de moderne mens ook nu nog een moeilijk te overwinnen hindernis. Latijns-Amerika staat voor een bewogen geografie, een oneindige afwisseling van klimaten en een mozaïek van volkeren en culturen die al duizenden jaren oud zijn, maar talrijke verschillende sporen hebben achtergelaten.

Het zou dus een beetje verwaand zijn om te beweren dat we alles kennen en om alles te willen aanbieden. Daarom vindt u in deze brochure enkel de bestemmingen waar we heel erg mee vertrouwd zijn, want - zoals u weet - is Sudamerica Tours bovenal een team van specialisten met een jarenlange ervaring in de bestemmingen die ze voorstellen, mensen die zich geregeld zelf ter plaatse begeven en steeds op zoek zijn naar nieuwigheden: hotels, bezienswaardigheden, sites, musea… Een team van medewerkers dat perfect bestudeerde rondreizen uitstippelt en kiest voor de beste hotels. Sudamerica Tours staat ook voor een langdurige samenwerking met plaatselijke professionele en betrouwbare partners, die de smaak en de wensen van Belgische klanten zeer goed weten in te schatten en u dan ook de beste diensten kunnen aanbieden, wat uw bestemming ook is.

Sudamerica Tours, een stevige garantie voor een geslaagde vakantie tegen de beste prijs. Een team van mensen met een passie voor Latijns-Amerika staat te uwer beschikking.


Reservatie enkel bij Uw Reisagentschap
Priester J. Heymansstraat, 2  1200 Brussel - 

e-mail : info@sudamericatours.be
Sudamerica Tours ©2015

Ontwerp site web: Studio-web