Home Listing Chile, Passeiland

Chile, Passeiland

Ontdekking module - Extensië 5 dagen - Gewaarborgd vertrek 5 dagen / 4 nachten

  • Chile, Passeiland_0
pdf

Wie heeft nog nooit van het Paaseiland gedroomd, van zijn reusachtige standbeelden zo groot als een gebouw met twee verdiepingen? Welk volk heeft ze bedacht, gebeeldhouwd, vervoerd en overeind gezet? Wie waren deze mensen, die uit de zee zijn opgedoken en deze zwijgende reuzen hebben achtergelaten? Zullen we ooit het geheim van hun herkomst ontsluieren? Ontdek Rapa Nui, het Paaseiland, en probeer zelf het mysterie te ontrafelen !

DAG 01 : SANTIAGO – PAASEILAND

DAG 01 : SANTIAGO –  PAASEILAND

In de vroege namiddag, transfer naar de luchthaven en vlucht naar het Paaseiland gelegen ten zuiden van de steenbokskeerkring midden in de Stille Oceaan en op 3.800 km van de Chileense kusten. Verwelkoming door onze gids, transfer, intrek en overnachting in het hotel.

DAG 02 : PAASEILAND

DAG 02 : PAASEILAND

Daguitstap voor het bezoek aan het archeologisch centrum van Akanhanga, Rano Raraku met zijn steengroeve waar al de moais-beelden van het eiland werden gebeeldhouwd en waar nog 300 beelden staan in de verschillende stadia van afwerking. Ook nog bezoek aan Tangariki, die vroeger het grootste platdak (ahu) was waar moais-beelden werden geplaatst tot aan de vloedgolf van 1960. Verder naar Te Pito Kura, Ahu Ngau Ngau en lunch onder de vorm van een pick-nick op het mooie strand van Anakena. Bij de terugkeer bezoek aan de tempel van Ahu Vinapu. Overnachting.

DAG 03 : PAASEILAND

DAG 03 : PAASEILAND

‘s Morgens, bezoek aan de uitgedoofde vulkaan van Rano Kau (diameter van 1,6 km), aan het centrum en zijn indrukwekkend concentratie van petrogliefen met voorstelling van Tangata Manu (vogelmens), het god Make Make en de Komari, symbool van de vruchtbaarheid. Vanop de krater heeft men een indrukwekkend uitzicht op de eilanden Motu Nui, Motu Iti en Motu Kao Kao. In de namiddag, bezoek aan Ahu Akivi en zijn bekende zeven moais-beelden gericht naar de oceaan, de grotten van Ana Tepahu die beschouwd worden als de belangrijkste van het eiland en de steengroeve van Puna Pau op de helling van een kleine vulkaan waar hoofddeksels in roodachtige kalksteen werden gebeeldhouwd. Overnachting.

DAG 04 : PAASEILAND – SANTIAGO

Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Santiago. Verwelkoming door onze gids en transfer naar het hotel. 

DAG 05 : SANTIAGO

Ontbijt. Transfer naar de luchthaven en eind van onze diensten.

HOTEL TEA NUI***

Het hotel is gelegen aan de westkust van het eiland en biedt executive kamers en compleet ingerichte cabanes, een restaurant en een bar. De kamers zijn uitgerust met een badkamer, minibar, televisie en een balkon.

HOTEL IORANA***+

Een goed gelegen hotel, vlak bij het centrum van Hanga Roa en op enkele minuten ver van de luchthaven, vlak bij de zee. Twee zwembaden, bar, lobby, boetiek, jacuzzi, tennis. De kamers zijn uitgerust met stortbad, televisie, safe. Mogelijkheid tot paardrijden.

HOTEL HARE NUI****

Gelegen in het centrum van het eiland, perfect geïntegreerd in het landschap.Het hotel is in de typisch Rapa Nui stijl gebouwd, omringd door een luxueuse tuin. Het hotel beschikt over een zwembad, bar/lounge, spa, solarium, terras en Wi-fi.

Inbegrepen in de prijs

– de vluchten Santiago / Paaseiland / Santiago in economische klasse

– de transfers van luchthaven naar hotel H/T

–  het verblijf in de vermelde hotels (of  evenwaardig)

– de ontbijten – de vermelde maaltijden

– de vermelde excursies vergezeld door een lokale gids (Engelstalig)

–  de luchthaventaksen

– de «Kwaliteitsservice» Sudamerica Tours

– de BTW. 

Niet inbegrepen in de prijs

– de eventuele verzekeringen

– de dranken en persoonlijke uitgaven.

Vertrekdatum en prijzen

 13/07/2017 € 1.335 pp
MEER WETEN


Sudamerica Tours ©2015

Ontwerp site web: Studio-web