Home Listing De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek

De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek

Rondreis met huurwagen Dominicaanse Republiek - gewaarborgd vertrek elke dag 15 dagen / 14 nachten

 • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_0
 • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_1
 • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_2
 • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_3
pdf

SANTO DOMINGO- BARAHONA - CONSTANZA - JARABACOA - PUNTA RUCIA -MONTECRISTI - PUERTO PLATA- LAS TERRENAS - SAMANA

Een perfect uitgedokterde rondreis met de huurwagen in de Dominicaanse Republiek. Het is een opeenstapeling van hoogtepunten om de exotische Dominicaanse republiek te ontdekken. U bezoekt de hoofdstad Santo Domingo. De oude stad is tevens ook wereldpatrimonium van het Unesco. Verderzetting naar naar het Zuidwesten van het eiland in Barahona, een afgelegen beragachtige streek met prachtige stransden en veel vogels en fauna in de Laguna Oviedo en Lago Enriquillo. de corillera central de berachtige streek rond Constanza en Jarabacoa, het is de ideale regio voor de amateurs van avontuurtoerisme en natuur. Naast de nodige, Quad, Paard, mountainbikeexcursies kun je er ook aan rafting en canyoning doen. G averder naar het uiterste Noordoosten met een bezoek aan de Mangroves en Salinas van Montecristi. Bezoek ook de prachtige stranden van Punta Rucia, het vertrekpunt om het klein eilandje van Cayo Arena te bezoeken, de Mangroves, de Manatees en de watervallen van Damajagua. Vertrek naar Puerto Plata met haar kleurvolle huisjes alsook de prachtige natuur rond Tubagua. U eindigt de reis op het schiereiland van Samana in Las Terrenas waar u zich kan ontspannen aan her strand of waar u nog het nationale poark van Los Haitices, het eiland van Cayo Arena, de Zipline in El Valle, de watervallen van El Limon en de prachtige stranden van El Rincon en Fronton kunt bezoeken. 

DAG 1 : SANTO DOMINGO

DAG 1 : SANTO DOMINGO

Aankomst in Santo Domingo. Onthaal en transfer naar het hotel. Intrek en overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 2 : SANTO DOMINGO - BARAHONA (300km)

DAG 2 : SANTO DOMINGO - BARAHONA (300km)

Ontbijt. Wandeling door het oude centrum van Santo Domingo. U passeert langs de Plaza Mayor, het colombuspark waar u zijn bronzen standbeeld zult kunnen aanschouwen, de kathedraal van Santa Maria la Menor, tevens ook de eerste cathedraal van de Americas, de mooiste straat de calle de las Damas, het fort van San Felipe die ook het oudste militaire gebouw is van het continent, het paleis van columbus en de toegangspoort van de stad... … In de namiddag opname van de huurwagen in het bureau van de huurder. Vertrek voor een lange weg langs de kust naar Barahona. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 3 & 4: BARAHONA

DAG 3 & 4: BARAHONA

Vrije dagen om de regio van Barahona te ontdekken. De hotels van de regio stellen meerdere activiteiten voor zoals tochten te paard, wandelingen, tubing,....U kunt ook de regio gaan ontdekken met uw huurwagen. Eerst is er de Laguna Oviedo. Een meer met 24 kleine eilanden ideaal voor het observeren van watervogels zoals spatules en ibissen.... U kunt ook het grootste meer van dee Caraiben bezoeken, de Lago Enrequillo, hier zijn weer veel watrervogels te observeren maar ook Liguanen en krokodillen... Als u één van de mooiste stranden van het eiland wilt bezoeken kun je de Bahia Las Aguilas bezoeken... Voor de amateurs van edelstenene kunt u de mijnen van Larimar bezoeken. Een andere leuke excursie is een Jeeptocht naar de Sierra de Barahuco....Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 5 : BARAHONA -CONSTANZA (300km)

DAG 5 : BARAHONA -CONSTANZA (300km)

Ontbijt. Vertrek met de huurwagen naar de bergachtige regio van Constanza.. Het is een lange weg van ongeveer zeven uur rijdenom eerst de kust te volgen tot in Las Carreras om dan verder een bergweg te nemen langs San Jose de Ocoa en het nationale park Valle Nuevo naar Constanza.Overnachting in het hotel Alto Cerros***.

DAG 6 : CONSTANZA - JARABACOA(50km)

DAG 6 : CONSTANZA - JARABACOA(50km)

Ontbijt. Indien u een 4x4 heeft kunt u zich begeven naar de watervallen van Aguas Blancas indien niet kunt u een georganiseerde excursie boeken in het hotel. Het iMetzijn135 meter hoog is het de hoogste waterval van de Caraiben. In de namiddag kunt u verder rijden, langs wat door velen als de mooiste weg van het land wordt beschoud, naar Jarabacoa. Avondmaal en overnachting in het hotel Rancho Baiguate***.

DAG 7 : JARABACOA

DAG 7 : JARABACOA

Ontbijt. Vrije dag in Jarabacoa om de prachtige bergstreek van de Cordillera central te ontdekken.Het is het ideale vertrekpunt voor tal van avontuurlijke excursies zoals treks van 2 of 4 uur of zelfs van een volledige dag of meer. Er is ook de mogelijkheid om mooie tochten te paard te maken, in Quad, of met een mountainbike naar de watrervallen van Baiguate of Jimenoa. Het is ook de enige plaats van het land waar je aan rafting en canyoning kunt doen. Kortom het is een paradijs voor avontuur en natuurliefhebbers. Avondmaal en overnachting in het hotel Rancho Baiguate***.

DAG 8 : JARABACOA - MONTECRISTI

DAG 8 : JARABACOA - MONTECRISTI

Vertrek met de huurwagen naar de noordelijke kust via de tweede grootste stad Santiago. Het is ook de tabaksregio van het land waar de beste sigaren worden gemaakt, de ammateurs kunnen er ook een fabriek bezoeken. Aankomst tegen het einde van de voormidag om de regio te ontdekken : de Salinas, het nationale park, het strand van Montecristi. U kunt er een mooie boottocht maken naar de eilandengroep van de Cayo Siete Hermanos maar de beste excursie is zonder twijfel de boottocht in de Mangroves van het nationale parc van Montecristi tot aan natuurlijke zwembaden waar u zall kunnen baden om vervolgens verder te varen langs de stranden van El Morro Tot het eiland van Isla de la Cabra waar je kan snorkelenovernachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 9 : MONTECRISTI- PUNTA RUCIA

DAG 9 : MONTECRISTI- PUNTA RUCIA

Ontbijt. Vertrekmet de huurwagen richting de kust naar het vissersdorpje van Punta Rucia. In de namidag is er de mogelijkheid om de Manatess te gaan bezichtigen in het nationale park van Estero Hondo. U kunt er het kleine visitorscenter bezoeken evenals een mirador vanwaar je die opmerkelijke zoogdieren kunt observeren op een afstand. overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 10 : PUNTA RUCIA

DAG 10 : PUNTA RUCIA

Ontbijt. Vrije dag om de regio de ontdekken. Dé toeristische trekpleister van de regio is Cayo Arena, een minuscuul eilandje midden in zee waar je vooral ‘s morgens vroeg naar toe moet voor de groete meute er toekomt, maar het is een echt stukje paradijs naast een koraalrif waar je goed kunt snorkelen. Een andere mogelijke activiteit is het nationale park van La Isabela, waar de tweede kolonie van het eiland werd gesticht doo Christopher Columbus. Men treft er een klein museum aan alsook een replica van zijn huis en de eertse kerk van Isabela. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 11 :PUNTA RUCIA - PUERTO PLATA

DAG 11 :PUNTA RUCIA - PUERTO PLATA

Ontbijt. Vertrek met de huurwagen naar de Saltos de Damajagua, één van de leukste attracties van het eiland. Eenmaal ter plaatse vertrekt u met een gids voor een mooie wandeling door de bossen bergop tot aan de Damajagua Rivier. Eenmaal boven kunt u 27 klimt u, glijdt u, zwemt u en glijdt u over 27 watervallen stroomafwaarts. Voor ons was dat zeker de leeukste excursie van het eiland. Vervolgens rijdt u verder naar Puerto Plata die vermaad is om zijn mooie huizen in Victoriaanse stijl die een beetje overal verspreid zijn over de stad. U kunt er passeren lanhgs de kathedraal, het diocese, het fort van San Felipe en voor de amateurs van musea is er het museum van de Amber en van San Felipe. Een van de leeukste attracties van de stad is de kabelbaan die u naar een christusbeeld brang met een prachtig panorama over de stad. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 12 :PUERTO PLATA - LAS TERRENAS

DAG 12 :PUERTO PLATA - LAS TERRENAS

Ontbijt. Vertrek met de huurwagen naar het schiereiland van Samana en meer bepaald het minder bekende badstadje van Las Terrenas. Oderweg kunt u halte houden in San Francisco de Macoris om er de Hacienda Garcia Jimenez te bezoeken waar u meer te weken zult komen over de cacaoteelt op het eiland. U zult er ook gans het fabrikatieproces van de chocolade kunnen meemaken. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 13 & 14: : LAS TERRENAS

DAG 13 & 14: : LAS TERRENAS

Ontbijt. Vrije dagen in Las Terrenas om er het schieiland van Samana te ontdekken omf om zich te ontspannen aan het strand. Het mooiste nationale park van het land, deze van Los Haitices, bevinbdt zich in deze regio. U kunt het bezoeken met een catamaran of met een privéboot want het bevindt zich aan de overkant van de n-baai van Samana. Het is een opeenvolging van ongerepte stranden en ritsformaties in de zee. die bedekt zijn van een overvloeiende vegetatie. U kunt er door de mangroves varen naar verschillende kalkgrotten die vroeger bewoond werden door de Taino indianen en daar mooie rotstekeningen hebben achter gelaten. U kunt er ook het prachtige eiland van Cayo Levantado om er van het strand te genieten Bezoeken of de mooiste stranden van het land in El Rincon, en El Fronton met een bootjes vanuit Las Galeras, de watervallen van El Limon met de wagen of te paard, de Zipline van el Valle...Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 15 : LAS TERRENAS

DAG 15  : LAS TERRENAS

Vrije voormiddag om nog wat van het strand te profiteren en in de namiddag vertrek met de huurwagen naar de luchthaven van Santo Dominjgo om er de huurwagen af te geven en om de terugvlucht te nemen.

Standaard categorië

 Santo Domingo : Hotel Villa Colonial***BB 
 Barahona : Rancho Don Cesar***BB
 Constanza : Hotel Alto Cerros***BB
 Jarabacoa : Hotel Rancho Baiguate***FB
 Montecristi : El Morro Ecolodge***BB
 Punta Rusia : Hotel Paraiso Ecolodge***BB
 Puerto Plata : Tubagua Eco Village BB
 Las Terrenas: Hotel Alisei****BB

Superieure categorië

Santo Domingo : Hotel Nicolas de Ovando****BB 
Barahona : Casa Bonita****BB
Constanza : Hotel Alto Cerros***BB
Jarabacoa : Hotel Rancho Baiguate***FB
 Montecristi : El Morro Ecolodge***BB
Punta Rucia : Hotel Punta Rucia Ecolodge****BB
Puerto Plata : Casa Colonial****BB
Las Terrenas: Grand Bahia Principe Portillio*****Al

Inbegrepen in de prijs

- De privé transfers van en naar de luchthaven 
- De huurwagen in economy classe (Chevrolet Aveo evenwaardig) met ongelimiteerd aantal kilometers en full cover verzekering zonder franchise
- Het logement in hotels van de gekozen categorie
- De «All in» formule in Las Terrenas bij de superieure hotels
- Het ontbijt en de maaltijd vermeld in het programma
- Het bezoek aan Santo Domingo op dag 2 in privé met een Engelstalige gids
- Het Garantiefonds
- De kwaliteitsservice van Sudamerica Tours 

Niet inbegrepen in de prijs

- De vluchten en luchthaventaksen
- De toegangstaks tot het eiland 10 € ter plaatse te betalen
- De drop off kosten van 40 $
- De persoonlijke uitgaven (drank, niet vermelde maaltijden, enz)
- De bezoeken (behalve de excursie op dag 2)
- De inkomgelden voor de sites (de bezoeken zijn louter indicatief voorgesteld)

Kortingen - Toeslagen

VERTREKDATUM & PRIJZEN

JUN 2017
MA DI WO DO VR ZA ZO
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1.555€ Standaard hotels - dubbel kamer


Sudamerica Tours ©2015

Ontwerp site web: Studio-web