Home Listing De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek

De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek

Rondreis met huurwagen Dominicaanse Republiek - gewaarborgd vertrek elke dag 14 dagen / 13 nachten

  • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_0
  • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_1
  • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_2
  • De Bergen en Stranden van de Dominicaanse Republiek_3
pdf

SANTO DOMINGO - JARABACOA - PUNTA RUCIA - PUERTO PLATA- LAS TERRENAS - SAMANA - BAYAHIBE

Een perfect uitgedokterde rondreis met de huurwagen in de Dominicaanse Republiek. Het is een opeenstapeling van hoogtepunten om de exotische Dominicaanse republiek te ontdekken. U bezoekt de hoofdstad Santo Domingo. De oude stad is tevens ook wereldpatrimonium van het Unesco. Verderzetting naar de corillera central de berachtige streek rond Jarabacoa die de hoogste berga van de Caraiben herbergt, de Pico Duarte met eijn 3085 meter, het is de ideale regio voor de amateurs van avontuurtoerisme en natuur. Naast de nodige, Quad, Paard, mountainbikeexcursies kun je er ook aan rafting en canyoning doen.Bezoek ook de prachtige stranden van Punta Rucia, het vertrekpunt om het klein eilandje van Cayo Arena te bezoeken, de Mangroves, de Manatees en de watervallen van Damajagua. Vertrek naar Puerto Plata met haar kleurvolle huisjes alsook de prachtige natuur rond Tubagua. U eindigt de reis op het schiereiland van Samana in Las Terrenas waar u zich kan ontspannen aan her strand of waar u nog het nationale poark van Los Haitices, het eiland van Cayo Arena, de Zipline in El Valle, de watervallen van El Limon en de prachtige stranden van El Rincon en Fronton kunt bezoeken. Vandaaruit keert u terug naar het Oosten en meer bepaald de prachtige stranden van Bayahibe gelegen ten zuiden van La Romana

DAG 1 : SANTO DOMINGO

Aankomst in Santo Domingo. Onthaal en transfer naar het hotel. Intrek en overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 2 : SANTO DOMINGO - JARABACOA (210KM)

DAG 2 : SANTO DOMINGO - JARABACOA (210KM)

Ontbijt. Wandeling door het oude centrum van Santo Domingo. U passeert langs de Plaza Mayor, het colombuspark waar u zijn bronzen standbeeld zult kunnen aanschouwen, de kathedraal van Santa Maria la Menor, tevens ook de eerste cathedraal van de Americas, de mooiste straat de calle de las Damas, het fort van San Felipe die ook het oudste militaire gebouw is van het continent, het paleis van columbus en de toegangspoort van de stad... … In de namiddag opname van de huurwagen in het bureau van de huurder. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 3 : JARABACOA

DAG 3 : JARABACOA

Ontbijt. Vrije dag in Jarabacoa om de prachtige bergstreek van de Cordillera central te ontdekken.Het is het ideale vertrekpunt voor tal van avontuurlijke excursies zoals treks van 2 of 4 uur of zelfs van een volledige dag of meer. Er is ook de mogelijkheid om mooie tochten te paard te maken, in Quad, of met een mountainbike naar de watrervallen van Baiguate of Jimenoa. Het is ook de enige plaats van het land waar je aan rafting en canyoning kunt doen. Kortom het is een paradijs voor avontuur en natuurliefhebbers. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 4 : JARABACOA - PUNTA RUCIA (150KM)

DAG 4 : JARABACOA - PUNTA RUCIA (150KM)

Ontbijt. Vertrek met de huurwagen naar de noordelijke kust via de tweede grootste stad Santiago. Het is ook de tabaksregio van het land waar de beste sigaren worden gemaakt, de ammateurs kunnen er ook een fabriek bezoeken. Ter hoogte van Villa Elisa moet u afslaan richting de kust naar het vissersdorpje van Punta Rucia. In de namidag is er de mogelijkheid om de Manatess te gaan bezichtigen in het nationale park van Estero Hondo. U kunt er het kleine visitorscenter bezoeken evenals een mirador vanwaar je die opmerkelijke zoogdieren kunt observeren op een afstand. overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 5 : PUNTA RUCIA

DAG 5 : PUNTA RUCIA

Ontbijt. Vrije dag om de regio de ontdekken. Dé toeristische trekpleister van de regio is Cayo Arena, een minuscuul eilandje midden in zee waar je vooral ‘s morgens vroeg naar toe moet voor de groete meute er toekomt, maar het is een echt stukje paradijs naast een koraalrif waar je goed kunt snorkelen. Een andere mogelijke activiteit is het nationale park van La Isabela, waar de tweede kolonie van het eiland werd gesticht doo Christopher Columbus. Men treft er een klein museum aan alsook een replica van zijn huis en de eertse kerk van Isabela. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 6 :PUNTA RUCIA - DAMAJAGUA - PUERTO PLATA (80KM)

DAG 6 :PUNTA RUCIA - DAMAJAGUA - PUERTO PLATA (80KM)

Ontbijt. Vertrek met de huurwagen naar de Saltos de Damajagua, één van de leukste attracties van het eiland. Eenmaal ter plaatse vertrekt u met een gids voor een mooie wandeling door de bossen bergop tot aan de Damajagua Rivier. Eenmaal boven kunt u 27 klimt u, glijdt u, zwemt u en glijdt u over 27 watervallen stroomafwaarts. Voor ons was dat zeker de leeukste excursie van het eiland. Vervolgens rijdt u verder naar Puerto Plata 

DAG 7 : PUERTO PLATA

DAG 7 :  PUERTO PLATA

Vrije dag in Puerto Plata De stad is vermaad is om zijn mooie huizen in Victoriaanse stijl die een beetje overal verspreid zijn over de stad. U kunt er passeren lanhgs de kathedraal, het diocese, het fort van San Felipe en voor de amateurs van musea is er het museum van de Amber en van San Felipe. Een van de leeukste attracties van de stad is de kabelbaan die u naar een christusbeeld brang met een prachtig panorama over de stad. Eris ook een groot waterpark in de buurt van de stad of u kunt er ook de Rhumfabriek bezoeken van Brughal. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 8 :PUERTO PLATA - LAS TERRENAS (200KM)

DAG 8 :PUERTO PLATA - LAS TERRENAS (200KM)

Ontbijt. Vertrek met de huurwagen naar het schiereiland van Samana en meer bepaald het minder bekende badstadje van Las Terrenas. Oderweg kunt u halte houden in San Francisco de Macoris om er de Hacienda Garcia Jimenez te bezoeken waar u meer te weken zult komen over de cacaoteelt op het eiland. U zult er ook gans het fabrikatieproces van de chocolade kunnen meemaken. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 9 & 10 : LAS TERRENAS

DAG 9 & 10 :  LAS TERRENAS

Ontbijt. Vrije dagen in Las Terrenas om er het schieiland van Samana te ontdekken omf om zich te ontspannen aan het strand. Het mooiste nationale park van het land, deze van Los Haitices, bevinbdt zich in deze regio. U kunt het bezoeken met een catamaran of met een privéboot want het bevindt zich aan de overkant van de n-baai van Samana. Het is een opeenvolging van ongerepte stranden en ritsformaties in de zee. die bedekt zijn van een overvloeiende vegetatie. U kunt er door de mangroves varen naar verschillende kalkgrotten die vroeger bewoond werden door de Taino indianen en daar mooie rotstekeningen hebben achter gelaten. U kunt er ook het prachtige eiland van Cayo Levantado om er van het strand te genieten Bezoeken of de mooiste stranden van het land in El Rincon, en El Fronton met een bootjes vanuit Las Galeras, de watervallen van El Limon met de wagen of te paard, de Zipline van el Valle...Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.

DAG 11 : LAS TERRENAS - BAYAHIBE (250KM)

DAG 11 : LAS TERRENAS - BAYAHIBE (250KM)

in de voormiddag vertrek met de huurwagen naar Santo Dominjgo om er af te slaan richting La Romana Onderweg kunt u eventueel de grottren ‘Las cuevas de las Maravillas bezoeken. Overnachting in All Inclusive in het hotel DreamsLa Romana*****

DAG 12 & 13 : BAYAHIBE

DAG 12 & 13 : BAYAHIBE

Vrije dagen in all inclusive. Mogelijke bezoeken zijn de eigenaardige site van Altos de Chavon,het Parque Nacional des Este of het eiland Saona.Overnachting in All Inclusive in het hotel DreamsLa Romana*****

DAG 14 : BAYAHIBE - SANTO DOMINGO (120KM)

Vrije voormiddag. In de loop van de namiddag terugkeer met de huurwagen naar de luchthaven en afgave van de huurwagen.

Standaard categorië

Santo Domingo : Hotel Villa Colonial***BB
Jarabacoa : Hotel Rancho Baiguate***FB
Punta Rucia : Hotel Paraiso Ecolodge***BB
Puerto Plata : Tubagua Eco Village BB
Las Terrenas: Hotel Alisei****BB
Bayahibe : Dreams La Romana*****ALLIN

 

Superieure categorië

Santo Domingo : hotel Nicolas de Ovando****BB
Jarabacoa : Hotel Rancho Baiguate***FB
Punta Rucia : hotel Punta Rucia Ecolodge****BB
Puerto Plata : Casa Colonial****BB
Las Terrenas: Hotel Grand Bahia Principe el Portillo*****ALLIN
Bayahibe : Dreams La Romana*****ALLIN

Inbegrepen in de prijs

- De privé transfer van de luchthaven
- De huurwagen in economy classe (Chevrolet Aveo evenwaardig) met ongelimiteerd aantal kilometers en full cover verzekering zonder franchise
- Het logement in hotels van de gekozen categorie
- De «All inn» formule in Las Terrenas bij de superieure hotels en in Bayahibe
- Het ontbijt en de maaltijd vermeld in het programma
- Het bezoek aan Santo Domingo op dag 2 in privé met een Engelstalige gids
- Het Garantiefonds
- De kwaliteitsservice van Sudamerica Tours 

Niet inbegrepen in de prijs

- De vluchten en luchthaventaksen
- De toegangstaks tot het eiland 10 ter plaatse te betalen
- De drop off kosten van 40 $
- De persoonlijke uitgaven (drank, niet vermelde maaltijden, enz)
- De bezoeken (behalve de excursie op dag 2)
- De inkomgelden voor de sites (de bezoeken zijn louter indicatief voorgesteld)

Kortingen - Toeslagen

VERTREKDATUM & PRIJZEN

JUN 2017
MA DI WO DO VR ZA ZO
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1.725€ Standaard hotels - dubbel kamer


Sudamerica Tours ©2015

Ontwerp site web: Studio-web